Menu
Bollicine Ristorante & wine bar Il nostro menu -Our menu-
Antipasti -Starters-
1. Polpo croccante con pomodorini e olive nere su hummus di ceci € 15,00
(grilled octopus tentacle with cherries tomatoes and black olives on hummus puree)
2. Tartare di tonno € 16,00
(tuna tartare)
3. Bruschettone classico mozzarella e pomodori € 9,00
(big bruschetta with mozzarella and tomatoes dressed in olive oil and oregano)
4. Tagliere di salumi e formaggi selezionati € 12,00
(mixed selection of cold cuts sderved on board with vegetables pickled)
5. Parmigiana di melanzane € 9,00
(Baked aubergine with tomato sauce and mozzarella cheese basil and parmesan)
La Pasta -Pasta dishes-
1.Gnocchi alla sorrentina € 9,00
(Potatoes dumpling with tomato sauce and mozzarella cheese basil)
2. Linguine al Limone e gamberi rossi € 12,00
(noodles in lemon and pecorino cheese sauce with red shrimps)
3. Lasagna ai carciofi e salsicce € 10,00
(lasagna with beshiamelle sauce aurtichoes sausage and smoked mozzarella)
4. Mezzi paccheri alla puttanesca di mare tonno o baccala’ € 12,00
(short pasta “Calamarata” with cod black olives, cappers and cherry tomatoes)
5. Paccheri al ragu napoletano € 12,00
(short maccheroni “pakeri”with pork ribs, beef chunk or brisket in celery,onion and carrots and tomato sauce slowly cooked)
6. Scialatielli alla pescatore € 15,00
(fresh home made pasta “shalatielli” with clams, mussels and shrimps in garlic spicy peppers, and cherry tomatoes sauce)
Secondi piatti -Main courses-
1. Arista di maiale al forno con patate e salsa di mele € 11,00
( Pork loin baked with potatoes and apples sauce)
2. Baccala’ in umido alla napoletana con capperi e olive € 15,00
(cod with cappers black olives and cherry tomatoes red and yellow)
3. Piccata di pollo al limone con caponata di verdure calde € 10,00
(chicken breast in cappers and lemon sauce with warm vegetables caponata)
4. Polpette di manzo in salsa di pomodoro con pure’ di patate € 10,00
(beef and pork meatballs in tomato sauce with potatoes pure)
5. Tagliata di entrecote di manzo con rucola e scaglie di parmigiano € 17,00
(grilled sirloin steak and cut on rocket and parmesan flakes with olive oil dressig)
6. Trancio di tonno scottato al sesamo con salsa teryaky € 17,00